Su Yalıtım Membranları

» Plas Senovit

» +Plas Senovit

» Elas Senovit

» Garden Senovit

» Viamax Senovit

» Aquamax Senovit

» Sticker Senovit

» Arduaz Senovit

» Rexotherm

 
Sticker Senovit

ÜRÜN TANIMI: Kendinden yapışkanlı SBS (Styrene Butadiene Styrene) katkılı bitümlü örtülerdir. Çatılarda, derelerde, yağmur oluklarında, baca diplerinde, araçlarda pratik ve güvenli kullanım.

 

Kullanım Alanları:

* Sim Self membran ahşap, metal, plastik, cam, sıva, beton gibi bir çok yüzeye yapışabilme özelliğine sahip olduğundan duvar, parapet, baca dibi, saçak, harpuşta, kalkan duvar, çatı kaplama levhalarında oluşabilen çatlaklarda, teknelerin güverte kaplama yalıtımlarında, otomotiv sektöründe vb. bir çok detay da kullanılabilir. Özellikle tüpgaz ve şalumo alevinin kullanımının mümkün olmadığı yada sakıncalı olduğu yerlerde, Simself rahatlıkla kullanılabilmektedir. Kendinden yapışkanlı olan alt yüzeyi ahşap, plastik gibi yüksek ısıya dayanamayan malzemelere ve (XPS - EPS vb.) ısı yalıtım plakalarına uygulanabilir. Ayrıca eğimli ve eğrisel çatılarda kullanımı çok kolaydır ve uygulandığı yüzeyin şeklini alabilmektedir.

 

Özellikleri/Avantajları:

* Sim Self membran bitüm esaslı, bir yüzü polietilen yada renkli doğal mineral kaplı, diğer yüzü sökülebilir folyo bulunan, kendinden yapışma özelliği bulunan su yalıtım membranıdır. Bir yüzü mineral kaplı olarak da üretilen Sim Self membran böylece güneş ışığından olumsuz etkilenmeden son kat kaplama malzemesi olarak da kullanılabilmektedir. Simself membran su geçirmezlik özelliği, yapı hareketlerine uyumluluğu ve kendinden yapışma özelliği ile bir çok detaya pratik çözümler getirmektedir. Esnekliği sayesinde eğik ve eğrisel yüzeylere de rahatlıkla uygulanabilir. 1m eninde 10m uzunlupunda rulolar halinde üretilmektedir.

* Sim Self membranının bir yüzeyinde bulunan etiket tabakası söküldükten sonra membran yapışmaya hazır hale gelmiş olur. Ancak iyi bir yapışma sağlamak için uygulama yüzeyinin temiz ve kuru olması gerekmektedir. Fakat beton yüzeylerde uygulama yapmadan evvel yüzeye Standart bitüm astar sürülmesi ve astar tabakası kuruduktan sonra Sim Self membranın kuru yüzeye yapıştırılması gerekmektedir.

 
 
 

Ana Sayfa | Haber Arşivi | İçerik Arşivi | Foto Albümü | İletişim




Tüm Hakları Saklıdır. © 2013 - İzotaş Yapı Kimyasalları - www.izotaskimya.com - info@izotaskimya.com

Tasarım ve Kodlama: Karınca Web Tasarım ve Hosting Hizmetleri