Akrilik Esaslı Elastik Derz Dolgular

» Senopan

 
Senopan

ÜRÜN TANIMI:

Süper Elastik Alçıpan, betopan, osb, sunta vb. plakaların elastik derz dolgusu malzemesidir. Sürekli elastik kalır, titreşimlerden etkilenmez, üzeri boyanabilir.

 

Kullanım alanları:

·Betopan alçıpan alçı levhaların, duvar halinde uygulamalarında derz dolgusu olarak

 

Özellikleri/Avantajları:

·Uygulaması kolaydır, uygulamaya hazır bir malzemedir.

·Sürekli elastiktir

·5mm ye kadar genleşir

·Sıva Filesiz uygulanabilir.

·Üzeri boyanabilir.

·Su nem ve rutubetten etkilenmez

 

UYGULAMA DETAYLARI:

Yüzey Hazırlığı: Uygulama yapılacak betopan alçıpan vb. yüzeylerin toz yağ kirili yüzeylerden arındırılması gerekir.

 

Uygulama Yöntemi:

Hazır halde olan Senopan uygulamadan önce 2 dk kadar karıştırılır. Çelik spatula ile derz aralıkları bastırılarak uygulanır. Derz aralarının tamamen uygulanmasına dikkat edilmelidir.

 

Sarfiyat:

1 cm derinlikte 1 mm genişlikteki derz için 120 gr

 

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR:

Aşırı sıcak ve soğuktan korumalıdır.

ALETLERİN TEMİZLENMESİ:

Uygulamadan sonra kullanılan alet ve ekipmanlar su ile temizlenmelidir. SENOPAN sertleştikten sonra ancak mekanik olarak yüzeyden temizlenebilir.

 

AMBALAJ:  3 kg kovalardadır.

 

DEPOLAMA ve RAF ÖMRÜ:

Açılmamış orijinal ambalajında, serin ve kuru ortamda, dondan korunarak depolanmalıdır. Kısa süreli depolamalarda, en fazla 3 palet üst üste konulmalı ve ilk giren ilk çıkar sistemiyle sevkiyat yapılmalıdır. Uzun süreli depolamalarda ise, paletler üst üste konulmamalıdır. Uygun depolama koşullarında üretim tarihinden itibaren 12 aydır. Açılmış ambalajlar, ağızları sıkıca kapatılarak uygun depolama koşullarında saklanmalı ve bir hafta içerisinde kullanılmalıdır.

 

GÜVENLİK TAVSİYELERİ:

Kullanıcılar,  kimyasal ürünlerin  güvenli  olarak  taşınması,  depolanması  ve  bertaraf  edilmesi  ile  ilgili  bilgi  ve  tavsiyeler  için,  fiziksel,  ekolojik,  toksikolojik  ve  diğer güvenlikle  ilgili  bilgileri  içeren,  ürüne  ait  malzeme  güvenlik  bilgi  formuna  (MSDS) başvurmalıdırlar

 

SORUMLULUK:

Bu ürün bilgi föyünde belirtilen bütün teknik bilgiler laboratuvar deneylerine dayanmaktadır. Gerçekte elde edilen değerler, bizim kontrollerimizin ötesindeki, şartlar sebebiyle değişiklik gösterebilirler.

İzotaş ürünleri hakkında burada verilen bilgiler ve özellikle uygulama ve son kullanımlarına ilişkin tavsiyeler, normal şartlarda ve İzotaş'ın tavsiyeleri doğrultusunda bu ürünler doğru saklandığı, muamele edildiği ve uygulandığı durumlar hakkında İzotaş'ın sahip olduğu mevcut bilgi ve deneyime dayanarak iyi niyetle verilmiştir. Ürünler, uygulama yüzeyleri ve uygulama alanları pratikte oldukça çeşitlilik arz etmektedir. Bu nedenle İzotaş  ürünlerini kullanırken, doğru ürünü, doğru koşullarda ve doğru yerde uyguladığınızdan emin olunuz ve bu yönde İzotaş tarafından ticari  elverişlilik  ve/veya  belirli  bir  amaca  uygunluk  konusunda verilen  bilgi ve talimatlara kesinlikle uyunuz. Aksi halde oluşabilecek zararlardan İzotaş  sorumlu değildir. Ürünün kullanıcısı ürünü kullanmayı düşündüğü uygulama ve amaç için ürünün uygunluğunu test etmelidir. İzotaş ürünlerinin özelliklerini değiştirme hakkı saklıdır. Üçüncü şahısların  mülkiyet hakları gözetilmelidir. Bütün siparişlerin kabulünde, satış ve  nakliye konusundaki mevcut şartlarımız esas alınır. Kullanıcılar, her zaman, ilgili ürünün İzotaş'a başvurarak temin edebilecekleri yerel Ürün Bilgi Föyünün son baskısını dikkate almalıdır.

 
 
 

Ana Sayfa | Haber Arşivi | İçerik Arşivi | Foto Albümü | İletişim




Tüm Hakları Saklıdır. © 2013 - İzotaş Yapı Kimyasalları - www.izotaskimya.com - info@izotaskimya.com

Tasarım ve Kodlama: Karınca Web Tasarım ve Hosting Hizmetleri