Epoxy Esaslı

» Senovit Eporep 42 Tamir Harcı

» Senovit Eporep 52 Tamir Harcı

» Senovit Eporep BA Bağ Astarı

» Senovit Eporep EN Enjeksiyon

» Senovit Eporep An Antipas

» Senovit Epogrout Grout

 
Senovit Eporep 42 Tamir Harcı

ÜRÜN TANIMI: Solventsiz epoksi esaslı, Betonu betona yapıştırmada, tamiratında, çelik, demir, vb. malzemelerin beton yüzeylere sabitlenmesinde, kırık merdiven kenarlarının vb. yerlerin yapıştırılmasında kullanılan yatay yüzeyler için beton tamir ve sabitleme harcı.

 

Kullanım alanları:

· EPOREP 42, betonun kendi çekme dayanımından çok daha büyük bir dayanım ile yapışmasını sağlar. Bu nedenle, mevcut betonun yeni beton ile yapısal olarak yapıştırılması gereken yerlerde kullanıma uygundur.

· EPOREP 42, ayrıca harç, çelik, demir vb. için de yapıştırma malzemesi olarak kullanılabilir.

 

Özelikleri/Avantajları:

· Kolay uygulanır.

· Solvent içermez.

· Nemden etkilenmez.

· Nemli yüzeylerde dahi uygulanabilir.

· Düşük sıcaklıklarda kullanılabilir.

· Yüksek çekme dayanımına sahiptir.

 

Bayındırlık Poz No: 04.613 / 8-a

 

UYGULAMA DETAYLARI:

Yüzey Hazırlığı: Yüzey donmuş su birikintisinden, bütün oynak parçalardan, toz, gres ve yağdan arındırılmalıdır. Çimento şerbeti temizlenmeli ve yüzey tel fırça veya kumlama gibi mekanik yöntemlerle pürüzlendirilmelidir.

Karıştırma: B bileşenini A bileşenine ekleyiniz ve düşük devirli elektrikli karıştırıcı (en fazla 600 dev / dak ) ile homojen bir karışım elde edene kadar karıştırınız. Hava sürüklemekten kaçınınız.

 

Karıştırma Oranları: Ağırlıkça ve hacimce: Bileşenler A: B =3: 2

 

Uygulama Yöntemi: Karıştırıldıktan sonra yüzeye fırça, rulo veya sprey ile uygulayınız. Nemli yüzeylerde, ürünün yüzeye fırça ile iyice yedirilmesini sağlayınız. Yeni betonu malzeme yapışkanlığını koruduğu süre boyunca, üzerine yapıştırılabilme süresi (open time) içinde dökünüz.

 

Sarfiyat: Yüzey koşullarına bağlı olarak 0,3-0,8 kg / m²

 

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR:

Tamir harcı +20°C sıcaklıkta 45 dakika içinde uygulanmalıdır. Bu süre +30°C'de 20-25 dakikadır. Düşük sıcaklıklarda hidratasyon yavaşlar, bu da tava ömrünü ve çalışma süresini uzatır. Yükse sıcaklıklar, hidratasyonu hızlandırır ve yukarıda belirtilen zamanlar buna bağlı olarak kısalır. Malzemenin prizini tamamlaması için, ortam ve zemin sıcaklığı izin verilen minimum sıcaklığın altına düşmemelidir. Dış yüzey uygulamalarında, yüzeyin uygulama sonrasında ilk 24 saat güneşten, rüzgârdan, yağmurdan veya dondan korunması gerekir.

 

AMBALAJ: A Bileşeni 3 Kg teneke kutularda, B Bileşeni 2 Kg teneke kutularda. 5 kg set halinde.

 

DEPOLAMA ve RAF ÖMRÜ: Açılmamış orijinal ambalajında, serin ve kuru ortamda, dondan korunarak depolanmalıdır. Kısa süreli depolamalarda, en fazla 3 palet üst üste konulmalı ve ilk giren ilk çıkar sistemiyle sevkiyat yapılmalıdır. Uzun süreli depolamalarda ise, paletler üst üste konulmamalıdır. Uygun depolama koşullarında üretim tarihinden itibaren 12 aydır. Açılmış ambalajlar, ağızları sıkıca kapatılarak uygun depolama koşullarında saklanmalı ve bir hafta içerisinde kullanılmalıdır.

 

GÜVENLİK TAVSİYELERİ:

Kullanıcılar, kimyasal ürünlerin güvenli olarak taşınması, depolanması ve bertaraf edilmesi ile ilgili bilgi ve tavsiyeler için, fiziksel, ekolojik, toksikolojik ve diğer güvenlikle ilgili bilgileri içeren, ürüne ait malzeme güvenlik bilgi formuna (MSDS) başvurmalıdırlar.

 

SORUMLULUK:

Bu ürün bilgi föyünde belirtilen bütün teknik bilgiler laboratuvar deneylerine dayanmaktadır. Gerçekte elde edilen değerler, bizim kontrollerimizin ötesindeki, şartlar sebebiyle değişiklik gösterebilirler.

İzotaş ürünleri hakkında burada verilen bilgiler ve özellikle uygulama ve son kullanımlarına ilişkin tavsiyeler, normal şartlarda ve İzotaş'ın tavsiyeleri doğrultusunda bu ürünler doğru saklandığı, muamele edildiği ve uygulandığı durumlar hakkında İzotaş'ın sahip olduğu mevcut bilgi ve deneyime dayanarak iyi niyetle verilmiştir. Ürünler, uygulama yüzeyleri ve uygulama alanları pratikte oldukça çeşitlilik arz etmektedir. Bu nedenle İzotaş  ürünlerini kullanırken, doğru ürünü, doğru koşullarda ve doğru yerde uyguladığınızdan emin olunuz ve bu yönde İzotaş tarafından ticari  elverişlilik  ve/veya  belirli  bir  amaca  uygunluk  konusunda verilen  bilgi ve talimatlara kesinlikle uyunuz. Aksi halde oluşabilecek zararlardan İzotaş  sorumlu değildir. Ürünün kullanıcısı ürünü kullanmayı düşündüğü uygulama ve amaç için ürünün uygunluğunu test etmelidir. İzotaş ürünlerinin özelliklerini değiştirme hakkı saklıdır. Üçüncü şahısların  mülkiyet hakları gözetilmelidir. Bütün siparişlerin kabulünde, satış ve  nakliye konusundaki mevcut şartlarımız esas alınır. Kullanıcılar, her zaman, ilgili ürünün İzotaş'a başvurarak temin edebilecekleri yerel Ürün Bilgi Föyünün son baskısını dikkate almalıdır.

 

 

 
 
 

Ana Sayfa | Haber Arşivi | İçerik Arşivi | Foto Albümü | İletişim




Tüm Hakları Saklıdır. © 2013 - İzotaş Yapı Kimyasalları - www.izotaskimya.com - info@izotaskimya.com

Tasarım ve Kodlama: Karınca Web Tasarım ve Hosting Hizmetleri